Hyväntekeväisyystavoite

Published by ramala on

Tänä vuonna Mustavuori 24H -maastopyöräilytapahtumassa on mahdollista kerätä rahaa hyväntekeväisyyteen. Kohteeksi olemme valinneet Tampereen yliopistollisen keskussairaan ja erityisesti sairaalan viihtyvyyden ja virkistymispalveluiden parantamisen.

Kukin joukkue/soolo ilmoittaa halukkuutensa osallistua keräykseen ja määrittelee millaisella tavoitteella lähtee liikkeelle. Summa voi perustua kerättyihin kierroksiin tai olla kiinteä. Hyväntekeväisyyspottia ei ole pakko kartuttaa mikäli haluaa vain osallistua tapahtumaan.

Toimimme TAYS:in tukisäätiön rahankeräysluvan alla ja lahjoituksen vastaanottaa tukisäätiö ja ohjaa sen valitsemaamme kohteeseen. Tarkemmat yksityiskohdat keräyksen suoritustavasta tulevat myöhemmin.

Kiitos hienosta ajatuksesta tehdä lahjoitus Tampereen yliopistollisen sairaalan hyväksi. Lahjoitus potilaiden viihtyvyyden parantamiseen on kovasti tervetullut. Sairaalassa on menossa useita rakentamis- ja remontointihankkeita, kun vanhat tilat ovat monilta osin tulleen epätarkoituksenmukaisiksi ja huonokuntoisiksi. Lastenpsykiatrian tilojen remontointi on menossa ja nuorisopsykiatrian uudet tilat on juuri saatu käyttöön. Koko aikuisten psykiatrinen hoito on siirtymässä Pitkästäniemestä muun keskussairaalan yhteyteen sinne rakennettaviin uusiin tiloihin. Rakentamisen ja remontoinnin yhteydessä tilojen sisustukseen voidaan kustannussyistä käyttää vain ”standardiratkaisuja”. Lahjoitukset mahdollistavat tässä hieman parempia ratkaisuja ja esimerkiksi erilaisten viihdelaitteitten hankkimista.

Heikki Oksa
Lääkintöneuvos, dosentti
Tampereen yliopistollisen sairaalan tukisäätiön sr asiamies
Categories: Ajankohtaista

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *