Hyväntekeväisyysohjeet

Published by ramala on

Tänä vuonna on mahdollista kerätä hyväntekeväisyyspottia osallistumisen yhteydessä. Jos joukkue tai soolo-osallistuja haluaa, voivat he määritellä itselleen tavoitteen tai summan, jonka he lahjoittavat TAYS:n hyväntekeväisyyteen. Järjestävä organisaatio ei puutu rahankeräykseen, kerää tai tilitä rahoja. Kerätty summa yhteensä per joukkue toki kiinnostaa jolloin voimme yhdessä julkaista kuinka paljon saimme rahaa kerättyä. Lahjoitussumman voi halutessaan ilmoittaa järjestäjille sähköpostitse (juha.ramala@gmail.com) tai paikan päällä kisan johtajalle (Eero Honkala).

Käytännössä lahjoittaminen tapahtuu TAYS:in ohjeiden mukaan:

Lahjoitus ohjeet TAYS

Toivomme, että lahjoituskohde olisi “Viihtyvyys”. Viihtyvyyskategorian alla on sekä sairaalan sisätilojen viihtyvyyteen panostavia kohteita sekä esimerkiksi ulkoiluun ja retkeilyyn liittyviä tavoitteita, jotka sopivat tapahtumamme luonteeseen.

Kiitokset jo etukäteen.


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *