Tapahtumainfo

TIEDOT
Mustavuori 24H MTB 25. – 26. 9. 2021

TAPAHTUMAN LUONNE & TARKOITUS
Mustavuori 24H MTB on kaiken tasoisille pyöräilijöille tarkoitettu rentohenkinen tapahtuma, jossa saa ajaa omaan tahtiin hienoa noin 4,5km mittaista merkattua rataa Tampereen Mustavuoren hienoissa maisemissa!

SARJAT

24H firmasarja, joukkueen koko maksimissaan 12 henkilöä

24H joukkue, 2-6hlö

24H Soolo

HUOM! Alle 12v lapset osallistuvat ilmaiseksi, kun huoltaja osallistuu tapahtumaan.

OSALLISTUMISMAKSU

Firmasarja, joukkueen koko maksimissaan 12 henkilöä, ennakkoon 12.9 mennessä 250€, paikan päällä tai 12.9 jälkeen 300€

Joukkue, 2-6 henkeä, ennakkoon 12.9 mennessä 200€, paikan päällä tai 12.9 jälkeen 250€

Soolo, ennakkoon 12.9 mennessä 50€, paikan päällä tai 12.9 jälkeen 70€

Tapahtuman ajoaika on 24 tuntia joukkueille ja soolokuljettajille. Kyseessä ei ole kilpailu, joten kilpailulisenssiä ei tarvita ja jokainen osallistuja vastaa itse tarpeelliseksi katsomastaan vakuutusturvasta.

PS. Sähköpyöriäkään ei katsota kieroon, eikä erotella omaksi luokakseen, koska tässä tapahtumassa ei välttämättä palkita eniten kierroksia ajanutta, vaan vaikkapa paras meininki tai näyttävin maaliintulo, tai ehkä jotain aivan muuta…

AIKATAULU

Joukkueiden rekisteröityminen (joukkueen johtaja) tapahtumatoimistolla klo 9:30-11:00. Tapahtuman avaus ja joukkueiden kokoontuminen kello 11:30. Ajo-aika alkaa lauantaina 25.9. klo 12:00 kaikkien osallistujien yhteislähdöllä ja päättyy sunnuntaina 26.9. klo 12:00. Varikko- ja leirialueella kohtuullinen hiljaisuus klo 22:00-08:00.

Reitti kulkee välillä lähellä asutusta, joten toivomme huomaavaisuutta kun liikutaan asutuksen lähellä.

TAPAHTUMA-ALUE, PALVELUT JA AJO-OHJEET

Tapahtuma-alue sijaitsee Tampereen Mustavuoren laskettelukeskuksessa, n. 10 km Tampereen keskustasta. Lähin osoite on Nokiantie 150, 33300 Tampere. Paikalle on opastus Nokiantieltä.

Alueella on WC:t, peseytymismahdollisuus, telttasauna sekä uintimahdollisuus. Kioskipalvelut (kahvia, teetä, makkaraa, leipiä, limsaa jne.), sekä runsaasti tilaa majoitukselle ja autoille.

Pyörien pesumahdollisuus tapahtuman aikana ja jälkeen!

TAPAHTUMAN AIKANA & TURVALLISUUS

Joukkueesta ajaa kerrallaan yksi kuljettaja, jonka kierros lasketaan tulokseen sähköisesti. Muut joukkueen jäsenet saavat tietenkin ajaa mukana, mutta vain yksi kierros kerrallaan lasketaan tuloksiin. Joukkueen kapteeni vastaa joukkueensa turvallisuudesta ja huolehtii, että joukkueensa kuljettajilla on asianmukainen ja turvallinen varustus. Kypärän käyttö reitillä on pakollista ja pimeän aikaan tulee käytössä olla sekä ajovalot, että taaksepäin näkyvä heijastin. Soololuokan kuljettajilla on suotavaa olla huoltaja. Ohitustilanteissa vastuu on aina ohittajalla, takaa tulevan tulee ajoissa ilmoittaa ohitusaikeistaan jotta edellä ajavalla jää aikaa reagoida. Kyseessä ei ole kilpailu ja ohittamiselle on varmasti tarpeeksi aikaa. Joukkueen jäsenille ei ole ikärajaa, lasten ja alle 18-vuotiaiden osallistuessa mukana tulee olla täysikäinen huoltaja ja nuorimmilla huoltajan tulee ajaa lapsen kanssa. Soololuokan ikäraja on 18 vuotta, huoltajan kirjallisella luvalla neuvoteltavissa. Ensiapua on saatavilla sekä tapahtuma-alueella.

PALKINNOT

24h MTB tapahtumassa kaikki palkinnot arvotaan osallistujien kesken, mahdollisissa oheiskilpailuissa palkitaan osallistujia suoritusperustein.

ILMOITTAUTUMINEN

Katso kohta ilmoittautuminen.

Järjestäjä pidättää tarvittaessa oikeuden rajoittaa joukkueiden määrää.

Tervetuloa Mustavuoreen, tehdään tästä hauska tapahtuma!

#mustavuori24h

   Mustavuori -since ice age-

www.mustavuori24h.fi